Diensten

Natuurlijk wilt u een overzicht van de mogelijkheden die we bieden. Dat vertellen we u graag hieronder. Maar liever nog denken we in oplossingen. Daarom is onderstaand rijtje geen uitsluiting van opties. Hebt u een vraag? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Cijfermatige rapportages

Hieronder vallen onderwerpen als jaarrekening en begrotingen. We maken de rapportages en zorgen ook voor een gedegen beoordeling. Want cijfers alleen zeggen niet genoeg. U wilt ook weten wat de gevolgen zijn. Liggen we op schema, kunnen we investeren?

Onze rapportages zijn niet alleen de basis voor de fiscale aangiften. Ze dienen ook als management informatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u tijdig bijsturen als dat nodig blijkt.

Door onze relaties met middelgrote accountantskantoren zijn wij in staat om via onze bemiddeling alle soorten verklaringen te laten opmaken

Salaris

Personeelskosten nemen een belangrijke plaats in op de begroting. Het is dus essentieel om uw personeelszaken op orde te hebben. Onze adviseur personeelsadministratie zorgt voor eenduidige arbeidscontracten, correcte salarisadministratie en heldere begeleiding bij ziekte. Zo kunt u zich concentreren op de inhoudelijke aansturing van uw personeel.

Particulieren

Veel mensen regelen hun particuliere belastingaangifte zelf. Wilt u zeker weten dat u optimaal van alle regels profiteert, laat dan uw aangifte door ons verzorgen. In de meeste situaties betaalt onze inzet zich terug.

De regels rond schenking en erven veranderen regelmatig. Zeker bij deze persoonlijke zaken is het nuttig om een onafhankelijke deskundige mee te laten denken.

Advies op maat

We hebben veel ervaring met alle financiële aspecten in het midden- en kleinbedrijf. Dus de meeste vraagstukken waar u misschien mee worstelt zijn voor ons niet nieuw. Twijfelt u of wij u kunnen helpen? Laat het ons weten. Die uitdaging gaan we graag aan. Wie weet, leren ook wij er weer iets bij.

Wij zorgen voor advies op maat in de meest uiteenlopende situaties:

 • Financiën
 • Belastingen
 • Overlijden
 • Bedrijfsopvolging
 • Samenwerking
 • Uitbreiding van uw bedrijf
 • Overnames
 • Echtscheiding
 • Bedrijfsstructuren
 • Subsidies
 • Fusies

Startende ondernemers

Bent u net begonnen als zelfstandig ondernemer, of twijfelt u nog of u de stap zult wagen? Dan hebt u vast veel vragen. Hoeveel ga ik verdienen, welke verzekeringen zijn echt nodig, zijn mijn plannen haalbaar, kan ik lenen om te investeren?

Zelfstandig worden betekent niet dat je het allemaal in je eentje moet oplossen. In een gesprek kunnen we vast al veel onduidelijkheden wegnemen. Ook kunnen we u helpen met praktische zaken, zoals een administratiesysteem en de btw-afdracht.

Administratie

Hoeveel heb ik verdiend, hoeveel kan ik daarvan houden? Een goed administratiesysteem spaart tijd en geeft rust. Bovendien is elke ondernemer verplicht om een administratie te voeren die voldoet aan fiscale en wettelijke normen.

U kunt uw hele administratie aan ons uitbesteden, u kunt het ook zelf doen met behulp van een door ons op maat aanbevolen softwarepakket. En ook daarin zijn er verschillende mogelijkheden, zoals online boekhouden, met dagelijkse back-ups en een rechtstreekse koppeling met de belastingdienst.

Klant Login:

Unit4